Štastné a veselé Vám přeje celý MineHub, a jako dárek pro Vás máme zbrusu nový update.

Jako první věc pro Vás máme nový spawn, který s sebou přináší Winter MineBlock, ChristmasBox, WinterBox a adventní kalendář.

Pojďme se tedy kouknout podrobněji třeba na adventrní kalendář. Ten spočívá v tom, že si každý den promluvíte se Sněhulákem, který je hned vedle spawnu. Ten Vám řekne, komu máte daný den pomoci a ta učitá postavička bude chtít nějaké itemy. Poté co jí dáte itemy, tak si můžete vyzvednout dárek na /warp strom.

Nadále se můžeme kouknout na ChristmasBox a WinterBox. ChristmasBox je truhla, kterou můžete otevřít Christmas klíčem, který jde získat pouze z Winter MineBlocku, Vánoční minihry "Santa Invasion" a adventního kalendáře. V následujících dnech se taktéž můžete těšit na WinterBox, který půjde koupit u /dealer za 39 HubCoinů.

A jako neposlední novinku tu máme Winter MineBlock. Z tohoto MineBlocku padá pouze Klíč od ChristmasBox a musí se vykopat 150 tisíc krát, což zní jako poměrně velké číslo, nic méně se těží snow block, takže tento MineBlock jde vykopad docela rychle. Cooldown jsou 4 hodiny.

Taktéž jsme přidaly rank Snowball. Vyznačuje se speciálním kitem snowball (/kit snowball), anti-afkingem, všemi zářemi (/glow) a všemi kity na minihrách. Samozřejmě má tento rank všechny výhody stejné jako Majesty.

Za celý admin tým, Miskakao