Ahoj, přínáším vám informace o vánočním updatu!

Itemy

Nový item Andělská křídla (červená, žlutá a zelená), která dělají speciální efekt nad hlavou, pokud je máte nasazené. Sběratelský item Perníček, nic zajimavého. Dále nový set YETTI, konkrétně Yettiho ušanka, Yettiho kožešina, Yettiho punčocháče a Yettiho přezkáče. Dále přidány ZÁŘE ve 14 různých barvách (všechny kromě &8 a &9).

Winter Box

Sezonní truhla, klíče zakoupíte pomocí příkazu /winter. Vyhrát můžete peníze, Andělská křídla, část setu YETTI, ŽÁŘE Permanentní fly, Permanentní god a LEGENDARY tag! Portnete se přes /warp truhly nebo jí můžete najít u ostatních truhel.

Adventní kalendář

Adventní kalendář je letos udělaný příběhově a úkoly vám budou zadávat postavičky. Více informací zjistíte u nich nebo u Ducha Vánoc.

Vánoční minihra

Přidali jsme minihru s názvem Koulovačka. V minihře jde o to, že máte 5 sněchových koulí a vaším cílem je zabít ostatní. Stačí hráče trefit jednou, abyste mu ubrali srdíčko a hráč tím ztratí 1 ze svých 5 životů. Na 0 životech hra pro hráče končí a vyhrává ten, kdo přežije jako poslední.

Spawn

Nový spawn je obklopen sněhem a nádechem Vánoc, aby seděl k příběhu. Zároveň byl změněn vzhled pokladů, nově to nejsou ender truhly, ale malé dárečky.