Ahoj!

Rozhodli jsme se, že uděláme opět další soutěž o skvělé ceny! Protentokrát to bude soutěž ''MH Kvíz''. Jednoduše to bude fungovat na stejném principu jak AZ KVÍZ, ale bude probíhat jen jedno kolo a budou mezi sebou soutěžit dua. Bude jedno soutěžní kolo, následně se dostanete k bankomatu. Abyste se dostali do této soutěže dostali, musíte jako duo napsat dotazník mezi prvními, tudíž dva první dua, které napíšou dotazník, se zúčastní soutěže. Vyplněním dotazníku okamžitě souhlasíte, že v tento den a hodinu máte čas na natáčení a taky, že máte dobrý mikrofon.

O co se hraje? Pokud sledujete AZ Kvíz, tak víte, že v bankomatu se nachází různé kategorie výher, to stejný bude tedy i tady. Prémie - 30 000$ Střední výhra - 20 000$ Nízká výhra - 10 000$ Jelikož se bude hrát ve dvojici, tak vytočená výhra bude mezi dva soutěžíci rovně rozdělena.

Informace k soutěži: Soutěž se bude pořádat na TeamSpeaku ts3.minehub.cz Soutěž se bude konat 13.5.2020 v 17:00 Samozřejmě je potřeba dobrý mikrofon. Všichni čtyři účastníci soutěže dostanou památeční item, velmi lákavá nabídka. :D Soutěž se bude natáčet na kanál Jirkos Gaming

Dotazník: zde

Přeji vám, abyste se dostali do soutěže co nejdříve a abyste kdyžtak předvedli dobré výkony. Těšíme se na vás!

jiri758